click tracking

VROUW GEIL MAKEN

Seks begint niet als jullie samen in bed liggen maar bij de ontmoeting. Je moet iemand zijn waar ze graag seks mee wil dus wees een seksueel persoon en doe niet te preuts. Houd jezelf niet in als je een seksuele opmerking in je gedachten hebt.

Als je vindt dat ze mooie borsten heeft, kijk daar dan naar zonder schaamte. Vind jij het geiler als een vrouw smeekt om je lul of als ze niet echt perse seks hoeft maar het wel doet omdat jij het wilt? Andersom werkt het natuurlijk ook zo.

Laat haar weten dat je een seksueel persoon bent en dat je haar wilt. Sommige vrouwen kunnen het niet aan als je schaamteloos naar hun lichaam kijkt dus let daar wel voor op.

Een vrouw veel aanraken op een niet-seksuele manier zoals bijvoorbeeld je hand op haar rug leggen maakt jou al seksueler. Raak zoveel mogelijk aan en ze zal hoogstwaarschijnlijk geil worden.

Er zijn ook nog andere manieren om haar alvast te doen verlangen naar seks met jou.

Je kunt bijvoorbeeld aan de telefoon of zelfs via sms haar al opwinden. Het hoeft echt niet allemaal geile taal te zijn, je kunt bijvoorbeeld de volgende twee berichtjes sturen:
“Ik heb echt zin om je hele lichaam af te likken.”
“Ik heb zin om je tegen me aan te voelen en overal je huid te voelen.”

Je laat haar zo eigenlijk dingen inbeelden die ze opwindend vindt zodat ze er naar gaat verlangen.

Als ze er naar verlangt voordat ze al bij je is, zal ze al van tevoren veel opgewondener zijn.

MELD JE NU AAN